Chcete se rychle, dobře a zdravě naobědvat? Poslouží jakákoli zelenina dle vaší kuchyně i vaší chuti, ale nevěřili byste jak je dobrý třeba i takový čerstvý květák. Syrová strava je hodnotnější, obsahuje cenné vitamíny i minerály, ale krom toho obsahuje enzymy, které se jinak tepelnou úpravou ničí a radiovitalitu.
Studená kuchyně - Studené mísy
Na talíř si nastrouháme kořenovou zeleninu a přidáme další čerstvé plody. Aby byla strava vyvážená měla by obsahovat i obilniny, které jsou zde zastoupeny kuskusem. Ten je připravený velice rychle protože stačí zalít vřící vodou v poměru 1:2 a nechat nabobtnat. Bílkoviny jsou obsaženy především v ořeších a sojovém salámu. Slunečnicová semínka jsou bohatá na tuk a olivový olej kterým vše ochutíme jídlo krásně doplní. Nemusíme ani solit a nemusí být ani tolik druhů zeleniny jako máme zde. Přejeme dobrou chuť.