Kynuté zelňáky
Kynuté zelňáky
Jablka v županu
Bramborový chléb
Fazolové karbanátky a paštika
Sušené semínkové raw krutonky
Gulášová polévka s tofu
Tatarská omáčka z tofu
Domácí gumoví medvídci z agaru
Špaldové koláčky s makovou náplní jako od babičky
Špenátovo-mrkvový salát pro dobrou krvetvorbu
Chia pudink
Medový ovocňák - dort bez cukru a plný síly
Raw krémová polévka pročistí vaší krev
Dýňová omáčka s tofu a veselá rýže
Základní rýžový bezlepkový chléb
Rajčatová bruschetta s bazalkou česnekem a cibulí
Výtečná ovocno - semínková raw kaše
Jahodová omáčka oblíbená dětmi
Celozrnné linecké koláčky se sezamem
Ovesné burgery
Výborný karobový raw pohár s mandlemi
Jahodový raw pohár
Kukuřičné tortilly
Rakytníková limonáda
Cizrnačka - zdravá polévka s cizrnou
Pikantní čočková sekaná s ořechy
Jáhlová paštika
Obložený talíř plný barev i chuti
Když už šťávu, tak domácí a bezová šťáva je výbornou volbou. Pokud přivřeme oči nad cukrem, je tato šťáva plná zdravého
víceBorůvky jsou jedním z nejhodnotnějších druhů ovoce. Preventivně působí proti rakovině, posilují zrak, čistí organismus, posilují prokrvení těla, dodávají
víceNedávno proběhl průzkum kečupů prodávaných v obchodech a naprostá většina vyšla velmi negativně kvůli přítomnosti plísňových toxinů. Není nad to si
víceJahody špatně želírují a protože chemické želírovací prostředky používat nechceme, vyzkoušeli jsme variantu s banány, které želírování pomohou a navíc i
víceJahody jsou sami o sobě jednou z nejlepších marmelád, ale pokud je obohatíme bezovou vůní budou zase trošičku jiné a také
víceCo namazat na chleba? Vyrobte si zavařenou pomazánku, kterou můžete mít stále po ruce. Je to velmi praktické a vynaložený čas
víceZelenino - olivová pomazánka vám jistě zachutná. Což si jí udělat větší množství a zavařit do skleniček? Budete mít pro rodinu
víceJahody, třešně, rybízy, jablka, jak je zpracovat? Vyzkoušejte lahodnou ovocnou přesnídávku, kterou si děti zamilují a ještě
víceMáte přebytek rajčat na Vaší zahrádce? Kupovaná rajčátka nejsou jak víme moc kvalitní, tak je dobré si na zimu připravit své
víceKdo má zahrádku a dostatek rajčat může použít i svůj vlastní protlak. Doporučujeme kečup vyrobit alespoň v dvojnásobném množství
více