Kynuté zelňáky
Kynuté zelňáky
Jablka v županu
Bramborový chléb
Fazolové karbanátky a paštika
Sušené semínkové raw krutonky
Gulášová polévka s tofu
Tatarská omáčka z tofu
Domácí gumoví medvídci z agaru
Špaldové koláčky s makovou náplní jako od babičky
Špenátovo-mrkvový salát pro dobrou krvetvorbu
Chia pudink
Medový ovocňák - dort bez cukru a plný síly
Raw krémová polévka pročistí vaší krev
Dýňová omáčka s tofu a veselá rýže
Základní rýžový bezlepkový chléb
Rajčatová bruschetta s bazalkou česnekem a cibulí
Výtečná ovocno - semínková raw kaše
Jahodová omáčka oblíbená dětmi
Celozrnné linecké koláčky se sezamem
Ovesné burgery
Výborný karobový raw pohár s mandlemi
Jahodový raw pohár
Kukuřičné tortilly
Rakytníková limonáda
Cizrnačka - zdravá polévka s cizrnou
Pikantní čočková sekaná s ořechy
Jáhlová paštika
Obložený talíř plný barev i chuti
Fazole jsou velmi vydatné a zdravé, přesto jsou často opomíjené. Vyzkoušejte Balkánský fazolový hrnec a uvidíte, že vám zachutná a
víceMalé modré kuličky, ale jak hodnotné a přínosné jsou pro naše zdraví a nutno říci i pro naše chuťové buňky. V
víceKdo by neměl rád bramboráky. Pokud nebudou plavat v oleji a budou jednou za čas, jsou zpestřením jídelníčku.
víceTakovou klasiku, jako jsou bramborové knedlíky to snad miluje každý. Pravda, z celozrnné mouky nejsou tak nadýchané a jemné, zato
víceBramborové placky jsou staročeským a stále výborným jídlem. Snadno zpracujeme starší či zbylé brambory a ještě k tomu si všichni
víceKarbenátky můžeme dělat na mnoho způsobů. Tentokrát nám zbyla pohanka z minulého dne, tak zapojíme fantazii a pochutnání je na
víceKteré děti by neměly rády palačinky. Zkuste je vyrobit v různých obměnách, nebojte se experimentovat a budou pokaždé trochu jiné. Často
víceŠišky s mákem je oblíbené jídlo dětí a není divu. Mimochodem víte že mák je výbornou potravinou, která obsahuje velké
víceJů knedlíky, mami to je dobře že jsi udělala knedlíky, ozvalo se hned když zavoněly. Kdo by je neměl rád a
víceZima je pryč, ale první plody ještě daleko. Jaro nám ale poskytuje spoustu zeleně, která by měla být denně na talíři.
více