ZiskejZdravi.cz

Zelené šťouchané brambory

Listová zeleň je pro zdravou krev a celý organismus velice prospěšná. Ale jak jí sníst v dostatečném množství? Jednoduše, čerstvou zeleň přidáváme všude, kde se dá. I do brambor. Pokud listy rozmixujeme, budou v bramborech obzvláště jemné.

  • Ze surovin, které neobsahují lepek.bez lepku
  • bez mlékabez mléka
  • bez cukrubez cukru
  • veganvegan

Ingredience porce

Příprava receptu

Brambory uvaříme v troše vody či v páře do měkka (pozor aby se nevyvařila voda z hrnce) a rozmačkáme šťouchadlem. Omytý a čistý špenát si rozmixujeme v mixéru a pak dáme do brambor. Nemusí to být pouze špenát, může to být i jiná zeleň, třeba plané byliny nebo petrželka s mrkvovou natí, celerová nať a jiné. Osolíme a přidáme olej nejlépe panenský s Omega 3 mastnými kyselinami. (Sezamový, ořechový, z hroznových jader či kvalitní řepkový) A máme hotovo. Zelené šťouchané brambory chutnají dobře a rodina tak sní spoustu čerstvých lístků. Dobré chutnání.


Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Recepty - uvařte si něco dobrého

Recepty - uvařte si něco dobrého

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo