ZiskejZdravi.cz

Kedlubnové zelí a pečené brambory

Kedlubnové zelí je výbornou variantou třeba k pečeným bramborům a obilné sekané. Kedlubna je velice nízkokalorická, na 100 gramů připadá pouhých 50 kalorií, můžete jí sníst, co se do vás vejde a nepřiberete. Kedlubna má také mimo jiné množství antioxidantů, čímž napomáhá proti stresu a infekcím.

  • bez mlékabez mléka
  • bez cukrubez cukru
  • veganvegan

Příprava receptu

Kedlubny očistíme a nastrouháme nahrubo. Na pánvi podusíme cibulku na troše vody s olejem a pak přidáme kedlubnu. Osolíme a přidáme kmín. Vše podusíme a zaprášíme moukou. Nakonec dochutíme citrónem a medem případně kdo chce i zakysanou smetanou a můžeme podávat. Přejeme dobré chutnání :-)


Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Recepty - uvařte si něco dobrého

Recepty - uvařte si něco dobrého

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo