ZiskejZdravi.cz

Pšeničné mrkvánky

Placičky jsou výborné a výživově hodnotné. Hodí se k omáčkám i jako příloha k bramborám. Naklíčená pšenice v sobě obsahuje mnohé cenné látky. Klíčení není složité a na talíři na parapetu máte za 2-3 dny naklíčeno. Jen je důležité 2x denně pšenici proplachovat a předem nechat několik hodin nabobtnat.

  • bez mlékabez mléka
  • bez cukrubez cukru
  • veganvegan

Ingredience porce

Příprava receptu

Ovesné vločky zalijeme horkou vodou a pšenici se slunečnicí nahrubo rozmixujeme. Smícháme s jemně nastrouhanou mrkví a přidáme česnek, bylinky, tebi, vegu a vše zahustíme celozrnnou moukou. Vytvoříme placičky, které obalíme v celozrnné mouce a pečeme na sucho na pánvi bez oleje. Když jsou hotové potřeme je máslem. Dobré chutnání


Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Recepty - uvařte si něco dobrého

Recepty - uvařte si něco dobrého

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo