ZiskejZdravi.cz

Tofu na paprice

Omáčka se hodí k rýži, kuskusu, pšeničnému bulguru, těstovinám či jiným obilovinám. S červenou paprikou nemusíte tolik šetřit, aby byla omáčka pěkně zbarvená a ochucená. A víte, co je to kayenský pepř? Ne není to druh pepře, je to pálivý druh kayenských velmi zdravých chilli papriček.

  • bez mlékabez mléka
  • bez cukrubez cukru
  • veganvegan

Ingredience porce

Příprava receptu

Nakrájenou cibulku podusíme na troše vody s olejem a přidáme zeleninový vývar, smetanu a zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody. V hrnečku ještě rozmícháme červenou papriku dle chuti, ale spíše více, kdo chce trochu pálivější může přidat kayenský pepř a nalijeme do omáčky. Vše důkladně produsíme a ochutíme vegou či solí. Přidáme tofu nakrájené na kostičky a ještě chvilku překulíme. Přejeme dobré chutnání :-)


Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Recepty - uvařte si něco dobrého

Recepty - uvařte si něco dobrého

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo